Antena Căutare

Localnicii din Albeni au rămas izolați după ce singurul pod care permitea accesul în comună s-a prăbuşit

Apele s-au mai retras şi în Gorj, dar urmările sunt la fel de dramatice. Trei mii de oameni sunt izolaţi în comuna Albeni, după ce singurul pod care făcea legătura cu un Drum Naţional s-a prăbuşit.

Apele s-au mai retras şi în Gorj, dar urmările sunt la fel de dramatice. Trei mii de oameni sunt izolaţi în comuna Albeni, după ce singurul pod care făcea legătura cu un Drum Naţional s-a prăbuşit.

Viitura de pe râul Gilort a luat un pilon al podului. Au mai trecut doar trei ore până ce, încet, încet, întreaga construcţie de beton s-a prăbuţit. Oamenii povestesc îngroziţi că au trecut pe acolo cu câteva minute înainte de a se întâmpla nenorocirea.

După cinci minute după ce a trecut un prieten cu maşina, el a apucat să treacă. A ajuns în coastă acolo şi s-a lăsat dintr-o dată. A auzit bubuitură.

Localnicii au rămas fără utilităţi şi nu văd prea curând o rezolvare a situaţiei. Sute de familii sunt izolate. Pentru a ajunge în comuna Albeni este nevoie de un ocol de zece kilometri.

Nimeni nu şi-ar fi imaginat că un astfel de pod din beton poate să fie distrus. Ei bine, viitura se pare că nu a iertat nimic în calea ei.

Ar putea fi vorba de câteva ore până când podul se va rupe în totalitate. Un dig de pământ semnalizează pe şosea drama familiilor de pe celălalt mal al apei. În cazul unei urgenţe, timpul preţios se va scurge mai repede din cauza ocolului care trebuie făcut.

Vezi imagini terifiante din zonele afectate, AICI!

15 copii cu dizabilităţi mintale severe fac jucării pentru micuți bolnavi de cancer... România este ameninţată de Ebola? Iată ce a declarat Ministerul Sănătăţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x