Antena Căutare

Autocar cu zeci de turişti, implicat într-un accident rutier pe DN 1, în staţiunea Buşteni

Un autocar în care se aflau 49 de persoane a fost implicat, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1, în zona ”Poiana Ţapului” din staţiunea Buşteni.

Un autocar în care se aflau 49 de persoane a fost implicat, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1, în zona ”Poiana Ţapului” din staţiunea Buşteni. Primele informaţii arată că niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a fost rănit, iar o persoană dintr-un autoturism care a intrat în impact cu autocarul are nevoie de asistenţă medicală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, autocarul, în care se află 49 de turişti, a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism, în urma accidentului niciunul dintre pasagerii autocarului nefiind rănit.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova au declarat că autocarul a intrat în coliziune cu un autoturism, accidentul producându-se pe sensul de mers Braşov – Ploieşti al DN 1. În urma impactului o persoană dintre cele cinci aflate în autoturism a fost rănită, având nevoie de asistenţă medicală, însă a refuzat transportul la spital.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, care au intervenit şi ei la locul accidentului, au declarat că toţi pasagerii au coborât singuri din autocar, starea lor de sănătate fiind bună.

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce autocarul a lovit din spate autoturismul pe sensul de coborâre dinspre munte.

Veste importantă pentru bucureșteni! Primăria Capitalei prelungeşte, la ”cererea cetăţenilor”, perioada de înscriere la ... Răsturnare de situație în scandalul momentului! Boureanu și-ar fi lovit inclusiv iubita, nu doar pe polițist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x