Antena Căutare

Avertizare meteo! Specialiștii au emis Cod galben! Cum va fi vremea în perioada următoare

Meteorologii au emis, duminică, noi atenționări Cod galben de ceață și polei! Cum va fi vremea în perioada următoare?

Meteorologii au emis, duminică, noi atenționări Cod galben de ceață și polei! Cum va fi vremea în perioada următoare?

Acestea sunt valabile în patru județe din zona Moldovei, iar alte cinci județe din Muntenia și Transilvania sunt vizate de ninsori moderate, în următoarele ore.

Potrivit site-ului Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), între orele 9:30 și 12:00, în județe Iași, Vaslui, Botoșani și
Neamț (zona de câmpie) sa vor semnala ceața, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, dar și condiții de polei.

De asemenea, între orele 9:15 și 15:00, în județele Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți și Vâlcea (zona de munte) se vor semnala ninsori, ceea ce va determina depunerea unui nou strat de zăpada de peste 15 centimetri.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

ORA 09.18 ANM: Cinci județe din Transilvania și Moldova, sub Cod galben de ceață, duminică dimineață

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineața, atenționări nowcasting Cod galben de ceață, valabile în cinci județe din Moldova și Transilvania.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în zonele joase de relief ale județului Harghita se va semnala ceața, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10:00, vor fi sub Cod galben de ceață și vizibilitate redusă mai multe localități din județul Maramureș (Sighetu Marmației, Bârsana, Budești, Călinești, Desești, Giulești, Ocna Șugatag, Oncești și Vadu Izei), dar și din Cluj (Huedin, Ciucea, Izvoru Crișului, Negreni, Poieni, Sâncraiu), iar până la ora 9:30, localități din județele Iași și Botoșani.

S-a decis! Ce se întâmplă cu gratuitățile pe CFR acordate studenților!... Veste excelentă pentru șoferi! Când va fi gata Pasajul Piața Sudului și cum va arăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x