Antena Căutare

BACALAUREAT 2017. Peste 135 de mii de tineri au susţinut, astăzi, proba scrisă la Limba și Literatură Română. A avut loc și o premieră! Ce schimbare a apărut la Bacalaureatul de anul acesta

Zi importantă pentru absolvenţii de liceu. Astăzi, peste 135 de mii de tineri au susţinut prima probă scrisă la examenul de bacalaureat din acest an. Cea de limba şi literatura română. Examenul de acum a adus şi o premieră.

Zi importantă pentru absolvenţii de liceu. Astăzi, peste 135 de mii de tineri au susţinut prima probă scrisă la examenul de bacalaureat din acest an. Cea de limba şi literatura română. Examenul de acum a adus şi o premieră.

BACALAUREAT 2017. Dimineaţă, rând pe rând, maşinile au oprit în faţa liceelor. Iar adolescenţii s-au grupat înainte de începerea examenului. Din faţa liceelor, nu au lipsit nici părinţi. Unii emoţionaţi, alţii nu prea.

BACALAUREAT 2017. SUBIECTELE REZOLVATE de la prima probă scrisă. Cum s-au descurcat absolvenţii de liceu la Limba şi literatura română

" - Ce te aştepţi să-ţi pice? Anul trecut a picat genul epic.

- Tot genul epic. Sper cel puţin pentru că doar pe ăla m-am pregătit foarte bine. În special "Moara cu noroc" şi "Moromeţii". Cred că o să pice astea", mărturisea unul dintre elevi.

BACALAUREAT 2017. Tehnologie de ultimă generație pentru copiat la examene. Elevii sunt invitați să fraudeze Bacalaureatul

BACALAUREAT 2017. Cel de-al treilea subiect a fost, într-adevăr, şi din "Moara cu noroc". Mai exact, tinerii trebuiau să prezinte "particularităţi de construcţie a unui personaj dintr-un text natativ aparţinând lui Ioan Slavici sau lui Liviu Rebreanu." Un lucru e cert, pentru examene, tinerii au fost nevoiţi să înveţe.

BACALAUREAT 2017. Bacalaureatul continuă mâine cu proba la limba şi literatura maternă. Miercuri urmează proba de profil, matematică sau istorie. Iar vineri, tinerii vor da examen la o disciplină la alegere, în funcţie de specializare sau profil.

Miercuri are loc proba de bacalaureat la istorie! Ce trebuie să știe elevii care susțin examenul

BACALAUREAT 2017. SUBIECTELE REZOLVATE de la prima probă scrisă. Cum s-au descurcat absolvenţii de liceu la Limba şi li... BACALAUREAT 2017. Primul incident de la BAC: Un elev, dat afară din examen pentru că i-a sunat telefonul mobil în timpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x