Antena Căutare

Bacau: Seful politiei locale a intrat cu motocicleta in gard

Seful politiei locale din Bacau a ajuns duminica la spital, dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un gard. El iesise la prima plimbare cu motorul pe care abia si-l cumparase, iar lipsa de experienta si-a spus cuvantul. La un moment dat, barbatul nu a mai putut stapani vehiculul si a provocat un accident.


Accidentul s-a produs la circa 30 de kilometri de Bacau. Barbatul a plecat la plimbare cu inca un prieten, iar intr-o curba a pierdut controlul motocicletei si a intrat direct intr-un gard. Barbatul s-a ales cu piciorul rupt dupa ce a cazut cu motorul.

Ofiterii de la rutiera au aflat insa despre accident si au cerut ca motocicleta sa fie adusa inapoi.

"Accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experienta a conducatorului motocicletei. In continuare vom efectua cercetari pentru a stabili cauzele producerii accidentului si motivele pentru mutarea de la locul accidentului", a spus unul dintre politisti.

Agentii de la politia locala se scuza insa si spun ca ei nu au facut altceva decat sa indeplineasca un ordin. Nu spun insa si cine le-a cerut sa ridice motocicleta.

21 de inculpati din "lotul Agigea" raman in arest... Bolile pisicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x