Antena Căutare

Banda unică de autobuze pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti a blocat traficul la intrarea în Bucureşti dinspre DN 1! Coada de mașini s-a format de la Săftica!

Banda unică de autobuze pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti a blocat traficul la intrarea în Bucureşti dinspre DN 1! Coada de mașini s-a format de la Săftica!

Banda unică de autobuze pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti a blocat traficul la intrarea în Bucureşti dinspre DN 1! Coada de mașini s-a format de la Săftica!

Potrivit hotnews.ro, traficul la intrarea în Bucureşti dinspre DN 1 s-a bulversat total, după ce Primăria Bucureşti a montat o bandă unică pentru autobuzele RATB pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, pe sensul intrare în Capitală.

Mai mulţi șoferi au declarat pentru publicațuia citată că, începând de la primele ore ale dimineții, s-au format cozi uriaşe încă de la Săftica şi Baloteşti. Astfel, participanții la trafic au fost nevoiți să aștepte de trei ori mai mult față de alte zile. În condițiile date, drumul Baloteşti - Fântâna Mioriţa a durat peste o ora şi zece minute, iar drumul Săftica- Fântână Mioriţa aproape două ore.

Banda unică a fost amenajată pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, din zona Podul Băneasa până la Fântâna Mioriţa.

Românii vor avea un șoc atunci când vor vedea pachetele de țigări! Dispar elementele brandului!... Vacanța de Rusalii, așteptată de toți românii! Cum au ales unii să își petreacă zilele libere?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x