Antena Căutare

Bilanț oficial: Trei morți, un dispărut și mii de case distruse în urma inundațiilor

Trei persoane au decedat din cauza inundațiilor, una este dată dispărută în județul Argeș iar două dintre persoanele despre care nu se mai știa nimic în 28 iulie au fost găsite în viață, a anunțat vineri comisar șef Marius Tache, șeful Direcției de Informare și Relații Publice a MAI.

Bilanț oficial: Trei morți, un dispărut și mii de case distruse în urma inundațiilor
| antena3.ro

Trei persoane au decedat din cauza inundațiilor, una este dată dispărută în județul Argeș iar două dintre persoanele despre care nu se mai știa nimic în 28 iulie au fost găsite în viață, a anunțat vineri comisar șef Marius Tache, șeful Direcției de Informare și Relații Publice a MAI, scrie observator.tv.

Potrivit datelor centralizate, peste 250 de localități din 11 județe au fost afectate în urma inundațiilor din intervalul 27 iulie — 1 august, și au intervenit operativ în această săptămână la gestionarea situațiilor de urgență peste 7.000 de pompieri, polițiști și jandarmi.

"Au fost evacuate preventiv 1.832 de persoane și 773 au fost salvate din diferite situații critice. Din totalul de 1.832 ,788 se mai află în spațiile puse la dispoziție de autorități sau la rude iar în acest moment în această situație mai sunt 699 de persoane. Bilanțul inundațiilor din intervalul amintit arată că au fost afectate 251 de localități din 11 județe — Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Dâmbovița, Caraș-Severin, Prahova și Timiș. 99 de locuințe au fost distruse, 1.163 avariate și alte 2.377 au fost inundate. În urma retragerii apelor mai sunt inundate 439 de locuințe. Au fost colmatate 2.475 de fântâni, 13 poduri au fost distruse, 60 podețe distruse și 23.346 de hectare de teren au fost inundate", a spus oficialul MAI, citat de Agerpres.

Szobi Cseh, o comoară în perioada de aur a filmului românesc! "Buză de iepure", o valoare pe care am pierdut-o... O nouă ALERTĂ de la METEOROLOGI! Codul ROȘU de INUNDAȚII a fost PRELUNGIT! Vezi zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x