Antena Căutare

Bombă de aviaţie de patru kilograme, găsită pe plaja din Eforie Sud! Turiștii, în pericol?

O bombă de aviaţie de patru kilograme a fost găsită, luni, pe plaja din Eforie Sud, fiind adusă pe ţărm de marea agitată.

O bombă de aviaţie de patru kilograme a fost găsită, luni, pe plaja din Eforie Sud, fiind adusă pe ţărm de marea agitată.

CITEȘTE ȘI: Un cioban a descoperit ceva fabulos! „Am ridicat piatra și nu mi-a venit să cred ce era acolo”!

O echipă pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea s-a deplasat în zonă şi a ridicat bomba, care urmează să fie distrusă în condiţii de securitate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, pe plaja din Eforie Sud, după ce o persoană a găsit o bombă.

Echipa pirotehnică s-a deplasat la faţa locului, iar după o intervenţie care a durat aproximativ o oră şi jumătate, obiectul respectiv a fost ridicat.

Bomba este una de aviaţie, are o greutate de patru kilograme şi este de tip incendiar, fiind adusă pe ţărm de marea agitată, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Bomba a fost transportată într-un depozit al ISU, urmând să fie distrusă în condiţii de securitate.

Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei au vizionat imaginile ruşinoase în care apare Episcopul Huşilor. „Noi nu credem pent... Căile Ferate Române au devenit căile furate! Pe o şină din Dolj şuruburile pot fi scoase cu mâna! Trenurile riscă să der...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x