Antena Căutare

Bomba SFÂRȘITULUI DE AN: Încă O SESIUNE DE BACALAUREAT din 2018? Anunțul făcut de minister!

Ministrul Educației, Liviu Pop, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că există o discuție privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat care ar trebui organizată "undeva în decembrie, poate februarie". El spune că "deocamdată este o chestiune de discuții" și că nu se va schimba nimic pentru cei care urmează să dea bacalaureatul anul viitor

Ministrul Educației, Liviu Pop, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că există o discuție privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat care ar trebui organizată "undeva în decembrie, poate februarie". El spune că "deocamdată este o chestiune de discuții" și că nu se va schimba nimic pentru cei care urmează să dea bacalaureatul anul viitor.

"Este o discuție de a introduce o nouă sesiune de bacalaureat și eu cred că este necesară. Cât de utilă este sesiunea din august, deja știm. Am văzut în ultimii zece ani de zile câți absolvenți s-au prezentat în august și câți au luat examenul de bacalaureat. Și anul acesta am avut un număr mare de persoane care s-au înscris și totuși prezența a fost foarte, foarte mică. Din punctul meu de vedere, cred că un examen de bacalaureat, o altă sesiune ar trebui organizată undeva în decembrie, poate februarie fiind vacanța de iarnă", a spus Pop, opinând că legea permite organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat.

Ministrul vorbește și despre bugetul alocat educației pentru anul viitor, salariile cadrelor didactice, proiectul privind introducerea manualului unic, dar și despre motivele pentru care numele său ar fi figurat pe lista de remanieri.

Demnitarul s-a referit și la proiectele pentru formarea profesorilor, programele școlare și greutatea ghiozdanelor.

Lăsatul secului, zi de mare importanță pentru toți credincioșii! Ce trebuie să NU faci sub nicio formă, astăzi, la tine ... Profitul și moartea, mână în mână! Un farmacist a diluat medicamentele a peste 1.000 de oameni bolnavi de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x