Antena Căutare

BUCOVINA ATV CHALLENGE, succes de la prima ediție!

Zi frumoasă de toamnă pentru prima ediție BUCOVINA ATV CHALLENGE, un concurs de offroad desfășurat sâmbătă in zona Lacului Iezer.

BUCOVINA ATV CHALLENGE, succes de la prima ediție! Galerie
BUCOVINA ATV CHALLENGE, succes de la prima ediție!

După cum și numele o spune, provocarea a fost cuvântul cheie al concursului, zona fiind una greu de uitat datorită peisajelor, traseul solicitant și pe placul riderilor, iar petrecerea de după inmânarea premiilor a fost cireașa de pe tort. ATVRom Bucovina, partenerul oficial al cursei, a pregătit premiile pentru primii clasați.

Zona Iezer – Sadova a răsunat sâmbătă de motoare turate și de rideri înflăcărați și dornici sa plece cu ATV-urile lor în cursa weekend-ului. Peste 30 de piloți din toată țara s-au aliniat la start, în cele doua clase ale etapei – profi si expert. Traseul a fost unul mediu, în jur de 30 km, din spusele concurenților nici prea greu și nici prea ușor, cu porțiuni de dificultate, cu urcări și coborâri, cu pietre, pârâuri și nămol, trei check point-uri pe unde au fost obligați să treacă fiecare dintre ei, iar ca durată piloții s-au întors în traseu în aproximativ două ore.

BUCOVINA ATV CHALLENGE - câștigători:

CLASA PROFI

LOCUL I - Ştefan UNGUREANU

LOCUL II - Eduard CIMPOIESU

LOCUL III - Alex DOHOTARIU

CLASA EXPERT

LOCUL I - Ionuţ CATARGIU

LOCUL II - Marius AROSITEI

LOCUL III - Onisim STRAMBU

A fost o cursă pe cinste, ATRom Bucovina a premiat sportivii de pe podium, iar organizatorii se pregătesc pentru ediția următoare care se anunță și mai interesantă.

Care este amenda pe care o primesc cei care nu poartă masca de protecție în spaţiile publice... Ce înseamna literele M+S, M.S. sau M&S de pe anvelopele de iarna. Explicațiile RAR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x