Antena Căutare

UPDATE! Cutremurător! Primele cuvinte ale lui Mihai Neșu, după vestea morții tatălui său

O nouă lovitură cruntă pentru fostul fotbalist Mihai Neșu. Tatăl lui s-a stins din viață azi dimineată, iar în urmă cu câteva minute, acesta a făcut primele mărturisiri cu privire la moartea părintelui său.

UPDATE! O nouă lovitură cruntă pentru fostul fotbalist Mihai Neșu. Tatăl lui s-a stins din viață azi dimineată, iar în urmă cu câteva minute, acesta a făcut primele mărturisiri cu privire la moartea părintelui său.

"Azi noapte a murit si tata.
Nu s-a sinucis asa cum s-a anuntat.
S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni.
Sa-i mai supar putin cu obrazniciile mele...
E un an foarte trist, dar asta-i cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele.

Multumesc tuturor pentru suport si celor din media care m-au cautat, sa ma ierte, dar sa ma inteleaga ca nu vorbesc cu ei.

Mihai Neșu"

Tatăl lui Mihăiță Neșu a murit în această dimineață, iar primele informații duc către o sinucidere. Fostul arbitru, Mircea Neșu, ar fi murit după ce a înghițit o cantitate mare de medicamente, scrie fanatik.ro

Problemele de sănătate ale lui Mircea Neșu se acutizaseră în ultimele săptămîni, tatăl lui Mihăiță fiind internat în spital de mai multe săptămîni. Acesta a fost și motivul pentru care fostul jucător al Stelei a anunțat staff-ul lui U Cluj că preferă să rămînă pentru o perioadă la Oradea, nedorind să facă nici deplasarea în Ghencea, la meciul cu Steaua.

Conform apropiaților lui Neșu, fostul arbitru și-a petrecut inclusiv ziua de naștere în spital, Mihăiță Neșu privind, în acel moment, cu speranță zilele ce vor urma. Din păcate, probabil pentru a curma suferința fiului său, Mircea Neșu a ales să își pună capăt zilelor. „Tata e într-o mare depresie, ce să-ţi spun… Ieri a fost ziua lui. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta…”, declara, pentru site-ul LPF, Mihăiță Neșu. Din păcate, depresia a fost prea puternică.

SECRETELE familiei Ceauşescu ies la iveală! Mărturii uluitoare despre relaţia amoroasă dintre Elena şi Nicolae... Meteorologii anunţă: "Iarnă timpurie peste România. Vin ninsorile!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x