Antena Căutare

„Mama e înăuntru. Eu și câinele am mâncat-o”. Mărturia unui tânăr canibal îți va da fiori: și-a tăiat mama în 1.000 de bucăți pe care le-a gătit, zi de zi, timp de o lună

Canibalismul încă există. A demonstrat-o un tânăr din Spania, care a recunoscut în fața polițiștilor că și-a tranșat mama în 1.000 de bucăți pe care le-a mâncat, împreună cu câinii.

„Mama e înăuntru. Eu și câinele am mâncat-o”. Mărturia unui tânăr canibal îți va da fiori: și-a tăiat mama în 1.000 de bucăți pe care le-a gătit, zi de zi, timp de o lună
canibal, tanarul canibal

Canibalismul încă există. A demonstrat-o un tânăr din Spania, care a recunoscut în fața polițiștilor că și-a tranșat mama în 1.000 de bucăți pe care le-a mâncat, împreună cu câinii.

Alberto Sanchez Gomez are 26 de ani și este șomer. În momentul în care a fost luat la întrebări despre dispariția mamei sale, tânărul a făcut o mărturisire șocantă.

Alberto a recunoscut că și-a ucis mama, i-a tranșat corpul și a mâncat părți din ea, împreună cu câinii. Câteva caserole mari, pline cu carne, păreau să confirme povestea tânărului.

Prietenii spun că tânărul canibal este dependent de droguri

Cei care îl cunosc pe tănărul canibal încearcă să găsească o explicație pentru gestul acestuia. Mai mulțti prieteni au declarat anchetatorilor că Alberto este dependent de alcool și droguri și că își petrecea majoritatea nopților dormind pe străzile din Madrid.

„Mama e înăuntru. Moartă. Eu și câinele am mâncat-o.”

Tânărul canibal ar fi consumat carnea umană mai bine de o lună, pâna ca polițiștii să ajungă la ușa lui. Fieacare bucată era gătită și împărțită cu prietenul său cel mai bun, câinele familiei.

Poliția din Madrid nu este la prima întâlnire cu Alberto. În trecut, oamenii legii au fost chemați în repetate rânduri la casa lui, pentru violență domestică asupra mamei sale.

Pe toată durata interogatoriilor și investigației, tănărul canibal nu a arătat nicio urmă de emoție sau de regret față de fapta sa. În prezent, el este supus unei evaluari psihiatrice.

Accident cumplit în București! Un bolid de zeci de mii de euro a spulberat stația de autobuz de lângă Herăstrău. Două vi... Iar ne-am făcut de râs în Italia! Cum a folosit un român căruciorul bebelușului, pentru a fura băutură dintr-un supermar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x