Antena Căutare

Care a fost ultima dorinta a lui Sergiu Nicolaescu

Filmul i-a fost familia. Actorii i-au fost fratii. Personajele i-au fost copiii. Si-a regizat propriul sfarsit ca pe un final de film pe care nimeni sa nu-l uite niciodata. O parte din cenusa lui Sergiu Nicolaescu va fi aruncata in mare.

Sergiu Nicolaescu iubea marea. A fost fascinat de linistea, maretia si puterea ei inca din anii copilariei, cand era elev al Scolii de Marina.

Acum a lasat cu limba de moarte familiei si prietenilor sai misiunea de a-i arunca o parte din cenusa in mare. Aducem si noi, la randul nostru, un omagiu marelui regizor, o lumina care sa-l vegheze peste valuri, pentru eternitate. Maestrul este asteptat de o generatie nemuritoare de actori si regizori care au disparut in ultimii 5 ani. Iurie Darie, Liviu Ciulei, Gheorghe Dinica, Stefan Iordache, Jean Constantin, Ion Lucian, Emil Hossu, Colea Rautu, Adrian Pintea, Nicu Constantin. Si acum.Sergiu Nicolaescu.

In curand, se va implini un an de cand actorul Emil Hossu a plecat dintre noi. Nu a fost incinerat asa cum a jurat in filmul "Pentru Patrie". Insa vorbele sale par mai degraba replica regizorului - Sergiu Nicolaescu.

Printre oamenii stransi astazi pe ultimul drum al regizorului s-au inaltat intrebari grele. Dincolo de moarte, Sergiu le da raspunsul. Voia regizorului nu a fost inteleasa de mai multi admiratori.

Conflictele acestei lumi nu-si mai au niciun rost acolo unde se afla acum Sergiu Nicolaescu. Si-a regizat deja o scena perfecta a mortii, cu replica potrivita si cu un zambet etern. O scena pe care nimeni nu o va uita niciodata.

La Navodari, preotii nu mai tin slujbe in capele private din cauza banilor... Dana Nicolaescu imparte averea sotului deocamdata, doar cu sora maestrului Sergiu Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x