Antena Căutare

Medic de la Maternitatea Bucur, prins in flagrant: "Fara 700 de lei nu fac nimic"

Cat costa o viata de om? Cat un televizor de generatie veche. Mai exact, 700 de lei. Atat i-a cerut un medic ginecolog de la Maternitatea Bucur din Capitala unei femei pentru a-i face o operatie de cezariana. Iar pretul nu a fost negociabil. Sotul ei a decis sa faca o plangere, iar ofiterii de la Anticoruptie au organizat un flagrant.

Insarcinata in 9 luni, femeia a ajuns la maternitea Bucur. A primit-o medicul care urma sa o opereze, Mircea Conea. Ginecologul a insinuat din prima clipa ca orice serviciu costa. Nu doar ca a cerut bani. A decis ca un copil se va naste pe mainile lui doar daca mama plateste!

Fara sa clipeasca, sotul femeii a scos 300 de lei. Toti banii din portofel. N-au fost de ajuns. Medicul a cerut suma fixa. Mai mult decat dublul celei oferite deja: "Pentru suma de 300 lei se face un chiuretaj in pavilionul B, cu chitanta. Fara 600 - 700 lei nu fac nimic".

In aceste conditii, la ora 11 s-a realizat flagrantul. Situatia lui a adus tacere in maternitatea Bucur. Nimeni nu mai stia nimic de medic. Barbatul are o experienta de 30 de ani si niciodata nu s-a intamplat ca un medic sa fie acuzat de luare de mita.

Pana la urma, femeia nu a ales alta maternitate. A nascut prin cezariana, in aceasta dimineata, un baietel perfect sanatos, dar cu un alt medic.

Bazinul olimpic din Ploiesti, un pericol public... CAMERA ASCUNSA: Centrul Capitalei, raiul comerciantilor ambulanti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x