Antena Căutare

Caz cutremurător! Copil, răpit din brațele mamei și dus în Spania. Femeia se teme pentru viața micuțului: "Mă uit la jucărele, pup hăinuţele. Sunt distrusă!"

Mama din Prahova care a făcut un apel disperat să-şi găsească fiul dispărut cu cinci zile în urmă a primit, în sfârşit, veşti despre băiat. Copilul este. acolo unde se temea femeia că va ajunge. În Spania, cu tatăl lui care l-a răpit spunând că pleacă la cumpărături cu el.

Mama din Prahova care a făcut un apel disperat să-şi găsească fiul dispărut cu cinci zile în urmă a primit, în sfârşit, veşti despre băiat. Copilul este acolo unde se temea femeia că va ajunge. În Spania, cu tatăl lui care l-a răpit spunând că pleacă la cumpărături cu el.

Nu se ştie cum a reuşit bărbatul să-şi scoată fiul de şase ani din ţară, mai ales că toate actele copilului sunt la mamă. Femeia se roagă acum ca fostul iubit să-i aducă din nou acasă copilul.

Femeia e speriată. Se teme că băiatul nu este în siguranţă. Cetăţean spaniol, tatăl a avut în dese rânduri ieşiri violente. Nicoleta caută acum o cale să-şi poată strânge din nou fiul în braţe.

Veşti proaste pentru şoferi! Vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru poliţele RCA. Noul tarif pentru asigurările a... Vom mai avea primăvară? Cum va fi vremea în următoarele trei luni: ANM a publicat prognoza pe martie, aprilie și mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x