Antena Căutare

Caz fără precedent în România! Un elev din Arad a venit la liceu înarmat cu un pistol!

Caz fără precedent în România! Un elev din Arad a venit la liceu înarmat cu un pistol! Poliţiştii au cerut sprijinul Jandarmeriei pentru a interveni în cel mai eficient mod! Detaliile sunt șocante!

Caz fără precedent în România! Un elev din Arad a venit la liceu înarmat cu un pistol! Poliţiştii au cerut sprijinul Jandarmeriei pentru a interveni în cel mai eficient mod! Detaliile sunt șocante!

Tânărul a intrat luni dimineața în incinta Colegiului „Mihai Viteazul” din Ineu având o armă la brâu, sub geacă.

Un elev al liceului, copilul unui polițist, a observat arma și și-a sunat tatăl spunându-i că un băiat a intrat în liceu având o armă asupra sa.

Polițistul și-a alertat colegii de la Postul din Ineu și jandarmii, care au acționat imediat pentru prinderea elevului cu armă de tip airsoft. Între timp, băiatul de 16 ani a părăsit unitatea de învățământ. Polițiștii și jandarmii l-au căutat prin oraș, găsindu-l într-un bar.

Băiatul a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

Sursa: aradon.ro

VREMEA 20 februarie 2018. Precipitații în toată țara. Unde ninge cel mai mult... Cel mai șmecher șofer din Gorj a făcut show! Ce număr și-a pus la mașină ca să arate că e rege? (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x