Antena Căutare

Cazul care a cutremurat România! Haine pline de sânge, găsite lângă trupurile mumificate ale bebelușilor descoperiți în podul unui bloc. Anchetatorii lansează mai multe ipoteze

Un caz înfiorător a șocat autoritățile din țara noastră, după ce cadavrele a trei bebeluşi au fost găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Năsăud. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a deschis o anchetă și a ridicat de la fața locului atât trupurile neînsuflețite pentru efectuarea necropsiei, cât și alte obiecte care ar putea lămuri ce s-a întâmplat.

Un caz înfiorător a șocat autoritățile din țara noastră, după ce cadavrele a trei bebeluşi au fost găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Năsăud. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a deschis o anchetă și a ridicat de la fața locului atât trupurile neînsuflețite pentru efectuarea necropsiei, cât și alte obiecte care ar putea lămuri ce s-a întâmplat.

”Echipa operativă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a făcut cercetare la faţa locului. S-a dispus efectuarea necropsiei”, au declarat sursele citate.

În urma necropsiei, anchetatorii vor stabili vârstele copiilor, sexul, dar și dacă aceștia s-au născut morți sau au murit ulterior. În plus, aceștia vor să afle dacă toți micuții au fost abandonați în același timp, lansând mai multe ipoteze șocante.

Potrivit Adevărul, aceștia au găsit mai multe piese de lenjerie intimă pătate de sânge, luând în calcul faptul că mama ar fi născut chiar în locul unde s-au găsit cadavrele sau că bebelușii ar fi fost abandonați în ani diferiți.

Dezvăluire ȘOCANTĂ despre moartea lui Vasile Turcu. „Ea se aștepta ca Vasile să se sinucidă!”... Mergi cu metroul? Metrorex a anunțat primele două staţii care vor fi închise pentru modernizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x