Antena Căutare

”Cea mai iubită ţară”, o nouă serie marca Observator 19, începe luni, la Antena 1

O industrie de milioane de euro care atrage anual mii de tinere, dar din care România câștigă prea puțin. Aceasta este tema abordată de Observator 19 în noua serie de reportaje ”Cea mai iubită ţară”, care va avea premiera luni, 27 septembrie, la Antena 1.

O nouă serie marca Observator 19, Galerie
O industrie de milioane de euro care atrage anual mii de tinere, dar din care România câștigă prea puțin. Aceasta este tema abordată de Observator 19 în noua serie de reportaje ”Cea mai iubită ţară”, care va avea premiera luni, 27 septembrie, la Antena 1. | Observator

Peste 100.000 de modele, adică populaţia unui oraş de mărime medie din România, lucrează în studiouri sau de acasă și fac milioane de euro din singurătatea marilor milionari.

Seria de reportaje ”Cea mai iubită ţară” intră în culisele industriei de videochat din România, țara noastră având cele mai multe modele în top 10 la nivel mondial. Este o meserie care, la noi în țară, nu există pe hârtie, dar care a ajuns să producă sume impresionante!

Tânăra care a câștigat și 50.000 de dolari pentru 20 de secunde lucrate

Reportajele Observator oferă în exclusivitate informații despre viețile de zi cu zi ale angajatelor studiourilor, iar familiile modelelor au acceptat să vorbească despre cum li s-au schimbat viețile și cum sunt priviți de cei din jur.

Citește și: Un nou sezon al campaniei "După noi, gunoiul" începe joi, la Observator 19

Modelele primesc în oferta de angajare cursuri de engleză, dar şi operaţii de mărire a sânilor, iar liderul mondial la încasări este chiar o româncă!

Absolventă a Facultății de Arhitectură, cu părinți doctoranzi, tânăra a câștigat chiar și 50.000 de dolari pentru 20 de secunde lucrate!

Citește și: Generaţia sub presiune, campania care prezintă problemele elevilor după un an şi jumătate de pandemie, începe azi la Observator 19

Am jucat și șah online cu ei, pentru că eu știu să joc destul de bine șah. Alții m-au lăsat să dorm, adică pur și simplu, plătit fiind timpul acela! Ultimul record pe care l-am atins, record mondial din câte știu, este zero ore lucrate, adică perioada trecută, în două săptămâni nu am lucrat absolut deloc și am făcut 50 și ceva de mii de dolari”, a declarat modelul, pentru Observator.

Citește și: Generaţia sub presiune, primele măsuri anunțate de autorități după demararea seriei Observator 19

Povestea sa, dar și multe aspecte din culisele acestei industrii de milioane de euro, sunt prezentate în seria ”Cea mai <iubită> ţară” începând de luni, 27 septembrie, la Antena 1.

Rezultate Loto 26 septembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Cum ne putem proteja de norul toxic care vine deasupra României. Erupția vulcanului din insula spaniolă La Palma ne poat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x