Antena Căutare

Cel mai șmecher șofer din Gorj a făcut show! Ce număr și-a pus la mașină ca să arate că e rege? (VIDEO)

Un şofer suveran, dar fără permis, liber pe străzile patriei! Sunt isprăvile unui bărbat din Gorj, care şi-a pus ce număr a vrut el pe bolid şi a plecat la drum, cu o atitudine de milioane! Polițiștii însă au avut leacul perfect pentru a-l lecui de aroganțe!

Un şofer suveran, dar fără permis, liber pe străzile patriei! Sunt isprăvile unui bărbat din Gorj, care şi-a pus ce număr a vrut el pe bolid şi a plecat la drum, cu o atitudine de milioane! Polițiștii însă au avut leacul perfect pentru a-l lecui de aroganțe!

Când poliţiştii l-au oprit şi i-au luat plăcuţele de înmatriculare, șoferul i-a filmat şi a postat imaginile de Facebook. Aşa s-a şi aflat de el, dar şi de faptele lui penale.

Protagonistul acestor scene există! Îl cheamă Viorel, este miner din Rovinari, are 43 de ani, şi îşi spune Suveranul! Viorel Suveranul! A scris asta chiar pe plăcuţele de înmatriculare ale maşinii pe care o conducea nestingherit pe un drum naţional.

În plus, șoferul avea permisul suspendat de o lună. Isprava lui a ieşit la iveală când poliţiştii l-au tras pe dreapta. Tot atunci l-au şi pedepsit.

Acesta fiind sancţionat cu amendă în valoare de 870 de lei şi reţinute plăcuţele confecţionate artizanal. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Cum a reacționat șoferul? Află mai multe urmărind clipul video de mai sus!

Caz fără precedent în România! Un elev din Arad a venit la liceu înarmat cu un pistol!... Localnicii unei comune din Caraș Severin au înlemnit când au văzut ce se găsește într-un izvor! Ce conține apa! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x