Antena Căutare

Cel mai tare cadou de Valentine's Day! Un hamburger cu sos barbecue şi cartofi prăjiţi, la pachet cu un inel de logodnă: "Nu există un mod mai bun de a spune 'Te iubesc'"

Un local fast-food din Boston (SUA) a lansat o ofertă specială de Valentine's Day care include un hamburger şi un inel cu diamant de până la 8 carate, la preţul de 3.000 de dolari.

Un local fast-food din Boston (SUA) a lansat o ofertă specială de Valentine's Day care include un hamburger şi un inel cu diamant de până la 8 carate, la preţul de 3.000 de dolari.

"Nu există un mod mai bun de a spune 'Te iubesc' decât un Big Boy Burger de la Pauli's, însoţit de un inel cu diamant în valoare de 3.000 de dolari", se arată în comunicatul difuzat de această mică firmă de catering, care are şi un local în cartierul North End din Boston.

Potrivit proprietarului restaurantului, inelul este din aur de 14 carate şi este încoronat cu diamant rotund de între 7 şi 8 carate. Aceste caracteristici nu au fost totuşi suficiente pentru unii clienţi care au cerut o versiune "ameliorată" pentru inelul de logodnă cu diamant.

Potrivit lui, un client care s-a arătat "foarte interesat" de această ofertă i-a cerut ca inelul să fie de "mai bună calitate". Cei interesaţi de această ofertă au fost nevoiţi să facă rezervare cu 48 de ore înainte de 14 februarie, de Valentine's Day, deoarece localul este foarte mic şi are capacitate doar şase locuri.

Deocamdată, în afară de clientul "interesat", Pauli's a primit confirmare pentru încă două rezervări pentru acest hamburger, care este servit în tradiţionala cutie de carton în care localul oferă acest preparat.

Hamburgerul este însoţit de inele de ceapă prăjită, o felie de brânză cheddar, bacon, sos barbecue şi cartofi prăjiţi.

Alertă în Marea Neagră! Ce se întâmplă chiar acum în larg. Autoritățile sunt pregătite pentru ce e mai rău!... Calendar înscriere CLASA PREGĂTIOARE 2018-2019. Noutăți în debutul școlar al copilului tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x