Antena Căutare

Cele mai friguroase zile din această iarnă? Gerul năprasnic va cuprinde Bucureștiul, dar și mare parte din țară

S-a emis o nouă avertizare de vreme rece! Bucureștiul va fi afectat, până marți, de un val de frig, cu dimineți și nopți geroase, însă avertizarea este valabilă pentru întreaga ţară.

S-a emis o nouă avertizare de vreme rece! Bucureștiul va fi afectat, până marți, de un val de frig, cu dimineți și nopți geroase, însă avertizarea este valabilă pentru întreaga ţară.

În zona Capitalei, cerul ramane acoperit de nori si va ninge slab. În Capitală, în tot acest interval, temperatura nu va depăși pe parcursul zilelor minus 6 - minus 4 grade, în timp ce în cursul nopților se vor înregistra temperaturi în jur de minus 14 - minus 9 grade, cel mult. Cu alte cuvinte, un interval destul de lung cu vreme foarte rece, deosebit de rece.

Temperatura maximã va fi vineri de -6 -4 grade. Sâmbătă temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -6 grade, iar cea minimã va fi de -10.-8 grade, iar dumincă temperatura maximã va fi de -4.-3 grade, iar cea minimã de -13.-10 grade.

Vantul este intens asa ca temperaturile resimtite la nivelul corpului sunt mult mai scazute fata de cele indicate de termometre. Suntem sfatuiti sa mancam regulat, sa ne hidratam şi sa nu stam mult in frig si viscol.

Alertă medicală în România. Specialiștii ne avertizează să nu consumăm carne de pasăre... "Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu", la Cotroceni și ”Rezistăm. Jos corupția”, în Piața Victoriei! Românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x