Antena Căutare

CFMOTO Z10 - LOCUL II la Campionatul Off-Road și Rally Raid în Bulgaria

Tocmai s-a încheiat runda a III-a a Campionatului Off-Road și Rally Raid 2021! Competiția a avut loc în acest weekend, în Bulgaria. Side-by-side-ul CFMOTO Z10 si echipa CFMOTO România Racing Team au urcat, si in acest weekend, pe podium.

CFMOTO Z10 - LOCUL II la Campionatul Off-Road și Rally Raid în Bulgaria Galerie
CFMOTO Z10 - LOCUL II la Campionatul Off-Road și Rally Raid în Bulgaria

Pilotii au avut parte de piste HARD Off-Road, piste rapide și tehnice pentru Rally Raid f. „SAMOKOV TROPHY 2021” este o nouă inițiativă luată de unul dintre cei mai buni organizatori de competiții din Bulgaria. Organizatorii (care se ocupa si de Campionatul Național Moto & ATV & Mașini 4x4 din Bulgaria) au încercat să ofere ceva nou ca și teren, dar și ca experiențe. Traseele au fost diferite, deoarece ascensiunile și coborârile stâncoase au predominat, iar mișcarea între aceste extreme s-a facut prin albii de râu.

Vehiculul CFMOTO Z10 și echipa formata din Hofmann / Hofmann Jr. au obținut LOCUL II la SSV și LOCUL V general, la Samokov Rally Raid 2021. În toate zilele de concurs, Z10 a rezistat cu brio provocărilor offroad extreme, inclusiv pe porțiunile tehnice și rapide, confirmându-și astfel poziția în clasament. Traseul celei de a doua zi - proba speciala - s-a întins pe 170 km, în zonă montană, la altitudini de 1200 - 1300 metri.

ATVRom si Authentic Spirit, sponsorii CFMOTO ROMANIA RACING TEAM, felicită întreaga echipă pentru rezultate!

Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul de la ora 6:00, la Antena 1... Care ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu, înainte ca avionul să se prăbușească. Conversația cu turnul de co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x