Antena Căutare

Video! Șapte fete s-au bătut în sala de clasă mai ceva ca într-un ring de box! Nici măcar profesorii nu au putut să le oprească

Violenţă extremă şi într-o localitate din Iaşi. Într-o şcoală, mai precis. Cinci eleve de clasa a şaptea s-au lovit fără milă, în clasă dar şi pe holurile instituţiei.

Violenţă extremă şi într-o localitate din Iaşi. Într-o şcoală, mai precis. Cinci eleve de clasa a şaptea s-au lovit fără milă, în clasă dar şi pe holurile instituţiei. În mod incredibil, nici colegi, nici profesori nu au încercat să le despartă. Două dintre fetele bătăuşe ar fi chiar nepoatele directorului instituţiei.

Totul s-ar fi întâmplat vineri, într-o pauză. Patru dintre eleve parcă ar fi urmărit ca niciun dascăl să nu fie prin apropiere. Apoi, furia lor s-ar fi îndreptat spre una dintre colege. De pe margine, o altă elevă, care pare să se fi amuzat teribil de incident, a filmat totul cu telefonul mobil. Pe imagini se vede cum victima este, pur şi simplu, urmărită printre bănci, în sala de clasă, dar şi pe hol, şi lovită de cele patru colege, care îi spun continuu să plece acasă.

Două dintre bătăuşe ar fi chiar nepoatele directorului instituţiei din comuna ieşeană. Filmuleţul a ajuns acum şi în mâinile inspectorilor şcolari, care au deschis o anchetă. Directorul şcolii va trebui să răspundă pentru incidentul petrecut.

Potrivit reprezentanţilor inspectoratului judeţean şcolar Iaşi, în ultima vreme s-au înmulţit îngrijorător cazurile de violenţă în şcoli.

Unii spun că e MUSAI, alţii zic că e MIT. Care e ADEVĂRUL? Trebuie să încălzeşti sau nu motorul maşinii iarna înainte să... Românii fumează tot mai mult tutun negru! Ţigările de contrabandă se găsesc pe la toate colţurile și sunt de două ori ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x