Antena Căutare

Cine a fost Dumitru Sechelariu: "Vreau sa fiu inmormantat ca Alexandru Macedon"

Cu cateva zile inainte sa treaca in lumea celor drepti, Dumitru Sechelariu declara ca nu mai are nimic de pierdut

Dumitru Sechelariu s-a nascut in Bacau, pe 14 iulie 1958. A fost primar al municipiului in care a crescut intre anii 1996 si 2004.

In iunie 2005, fostul primar a fost arestat, fiind cercetat in legatura cu mai multe afaceri referitoare la schimburi si achizitii de terenuri, precum si la atribuirea unor lucrari. Si la vremea respectiva, la doua zile dupa ce a fost incarcerat, lui Sechelariu i s-a facut rau, acuzand dureri puternice in piept, fiind internat imediat la Spitalul Universitar din Bucuresti.

In februarie 2010, Dumitru Sechelariu a fost supus unei interventii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, dupa ce a suferit un preinfarct. Dupa cateva zile, a fost retinut de procurorii DNA intr-un caz de coruptie. In plus, in aceeasi zi i s-a facut rau si a ajuns la Spitalul Judetean Bacau, acolo unde a fost internat sub paza.

Sechelariu a fost si conducatorul echipei de fotbal FCM Bacau.

In februarie 2012, potrivit emediabacau.ro, Dumitru Sechelariu declara: "Timp de opt ani de zile incerc sa barez loviturile primite din partea dusmanilor mei. Tot din cauza asta sunt si obez, din cauza mizerilor din viata mea. Nu cer iertare nimanui. Mai mult incerc sa ma pregatesc din punct de vedere fizic. Am avut probleme cu metabolismul in anii astia. Nu mi-e frica decat de Dumnezeu. Sunt la varsta la care nu mai am nimic de pierdut. Vreau sa reabilitez numele de Sechelariu si vreau sa fiu inmormantat ca Alexandru Macedon, cu mainile si picioarele afara, sa se vada ca nu am luat nimic cu mine".

Dumitru Sechelariu a murit. Fostul primar al Bacaului era internat la Viena... Bugetarii ar putea avea sase zile libere de 1 Mai si Pasti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x