Antena Căutare

Cireșele se vând mult mai ieftin pe marginea drumului! Cât costa un kilogram, înainte de raziile polițiștilor

Polițiștii din județul Vrancea au efectuat o razie printre vânzătorii de cireșe de pe marginea drumului european E85. Acțiunea oamenilor legii a vizat comerțul stradal.

Polițiștii din județul Vrancea au efectuat o razie printre vânzătorii de cireșe de pe marginea drumului european E85. Acțiunea oamenilor legii a vizat comerțul stradal.

Potrivit Monitorul de Vrancea, în localitatea Popești, oamenii legii le-au cerut documentele vânzatorilor care expuneau ladițe cu mere și cireșe. Kilogramul de cireșe costa 20 de lei, negociabil, mult mai ieftin ca în piețe sau în supermarketuri, unde prețurile ajung până la 60 de lei pe kilogram.

Comercianții și-au strâns repede marfa, nu înainte de a fi amendați de polițiști care anunță că, odată cu începerea sezonului cald, vom continua astfel de acțiuni pentru a-i depista pe cei care vând la marginea drumului, fără niciun fel de autorizație.

Credit foto: monitorulvn.ro

Probleme mari pentru mii de persoane. Modernizarea metroului creează probleme bucureștenilor... Imaginile care au șocat întreaga Românie. Un impact violent, un destin curmat prea devreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x