Antena Căutare

Patru ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Clarvăzătorul vedetelor, despre adevărata cauză a morții lui Adrian Iovan: „Ăsta i-a fost destinul ...”

La patru ani de la moartea lui Adrian Iovan în accidentul aviatic din Apuseni, clarvăzătorul vedetelor, Viorel Pop, vorbeşte în exclusivitate despre reala cauză a morţii.

La patru ani de la moartea lui Adrian Iovan în accidentul aviatic din Apuseni, clarvăzătorul vedetelor, Viorel Pop, vorbeşte în exclusivitate despre reala cauză a morţii. „Ăsta i-a fost destinul ...”, a susținut Pop. „În urma incidentului cu hoțul, Adrian Iovan a fost blestemat”, a mai spus Pop, referindu-se la episodul în care familia Iovan a fost jefuită de un hoț, intrat prin efracție în locuință, și pe care pilotul l-a împușcat mortal în cap.

Parastas pe munte, la patru ani de la tragedia aviatică din Apuseni: "Sistemul actual putrezit naște monștri"

În urmă cu patru ani, pe 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion își pierdeau viețile în accidentul aviatic din munții Apuseni.

Patru ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Echipa medicală formată din medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Cătălin Pivniceru și Sorin Ianceu, studenta la Medicină Aura Ion, pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu plecau din București spre Oradea unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Epava avionului și victimele au fost găsite de trei localnici, după căutări care au durat aproximativ cinci ore și la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, polițiști, salvamontiști, angajați ai Parcului Național Munții Apuseni și localnici.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar Aurelia Ion era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă, nemaiputând fi salvată.

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră. Va lovi fulgerător: "Tragedie va fi! Să ne rugăm la bunul Dumnezeu"... Dacă ai ceva de rezolvat la bancă sau la poștă, ar trebui să te grăbești. Pe 24 ianuarie, vor fi închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x