Antena Căutare

Cod galben de ninsoare! Zonele afectate

ANM a emis o atenționare meteo de cod galben de ninsori moderate și vânt de 50-55 km/h pentru județele Caraș Severin, Mehedinți, Constanța și Călărași.

ANM a emis o atenționare meteo de cod galben de ninsori moderate și vânt de 50-55 km/h pentru județele Caraș Severin, Mehedinți, Constanța și Călărași.

Marţi va continua să ningă, local, în sudul şi sud-estul ţării, vântul va avea intensificări cu viteze mai mari în Dobrogea, în jumătatea de est a Munteniei şi în sudul Moldovei şi al Banatului, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi între -7 şi -3 grade, iar cele minime între -14 şi -4 grade.

În Bucureşti, marţi vor fi ninsori slabe, intensificări ale vântului cu viteze de 40-50 de kilometri pe oră, temperaturi maxime între -4 şi -2 grade şi minime între -6 şi -4 grade.

Începând de miercuri, aria precipitaţiilor va fi mai restrânsă şi va continua să ningă doar local în sudul ţării, a mai declarat, pentru News.ro, meteorologul de serviciu al ANM.

Acesta a precizat că luni se va analiza, în funcţie de evoluţia vremii, dacă vor fi date informări sau avertizări meteorologice pentru zone în care se vor semnala ninsori, vânt şi temperaturi scăzute.

Leo de la Strehaia a ajuns la DNA, după ce spus că un procuror ar fi primit mită două genţi cu bani!... Anunţ de ultimă oră! Firea: Elevii pot ajunge la şcoală marţi şi miercuri până la ora 9.30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x