Antena Căutare

COD GALBEN pentru 18 județe! Vremea se schimbă radical în toată țara! Uite ce ne așteaptă!

În urmă cu puțin timp, meteorologii au emis o avertizare de cod galben valabilă în 18 județe. Aceasta va intra în vigoare vineri după-amiază.

În urmă cu puțin timp, meteorologii au emis o avertizare de cod galben valabilă în 18 județe. Aceasta va intra în vigoare vineri după-amiază.

Codul galben intră în vigoare astăzi de la ora 17:00 și va fi valabil până sâmbătă la ora 10:00. Âara va fi cuprinsă de precipitații, ce vor ajunge și până la 15 litri pe metru pătrat în zona de vest și de nord-vest a țării. În regiunea Carpaților Meridionali și Occidentali, dar și în Subcarpații Getici, cantitatea de apă va depăși 35 de litre pe metru pătrat.

La munte vom avea parte de ninsori, lucru ce va favoriza depunerea unui strat consistent de zăpadă. În nord-vestul și în centrul României vor fi înregistrate lapoviță și ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări în toată țara.

Județele ce se află sub cod galben sunt Cluj, Satu Mare, Bihor, Maramureș, Alba, Arad, Sălaj, Timiș. Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Argeș, Vâlcea,Mehedinți, Dâmbovița, Prahova, Brașov și Sibiu.

VREMEA se schimbă radical în jumătate de țară: Meteorologii au emis COD galben de ploi, ninisori și vânt puternic. ZONEL... Rugăciunea care te va scăpa de toate necazurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x