Antena Căutare

COD PORTOCALIU de VISCOL! Meteorologii avertizează că se poate produce o avalanşă, la munte. Zăpada depăşeşte deja doi metri.

Iarna loveşte violent în şapte judeţe, aflate de o oră sub cod portocaliu de viscol şi ninsoare. La munte, zăpada depăşeşte deja doi metri şi o avalanşă s-ar putea produce oricând.

Iarna loveşte violent în şapte judeţe, aflate de o oră sub cod portocaliu de viscol şi ninsoare. La munte, zăpada depăşeşte deja doi metri şi o avalanşă s-ar putea produce oricând.

Vântul bate în rafale puternice, de până la 140 de kilometri pe oră. O ceaţă îngheţată a cuprins pârtiile de pe Valea Prahovei, unde mai multe instalaţii de schi au fost complet oprite.

Vântul bate atât de tare încât zăpada mă loveşte peste faţă şi nici măcar nu pot să ţin ochii deschişi. În momentul de faţă, mai multe instalaţii aici au fost oprite deoarece viteza depăşeşte 45 de kilometri pe oră şi există transport mare de zăpadă.

Acolo unde zăpada este troienită, stratul atinge chiar şi doi metri. Amatorii de senzaţii tari sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe munte, pentru că este risc de avalanşă. Mâine, rafalele vor ajunge chiar şi la 140 de kilometri pe oră pe creste.

În mai multe judeţe, este deja cod portocaliu de viscol şi ninsori. Vântul suflă violent, cu 75 şi chiar 85 de kilometri pe oră în zonele joase şi cu 140 la altitudini mari.

La Rânca, drumarii abia fac faţă viscolului. Şi totuşi, autorităţile din Capitală anunţă că suntem pregătiţi pentru nămeţi.

Alertă în România, după ce o femeie din Capitală a murit din cauza gripei sezoniere. Cum te poți proteja de gripă, dacă ... Vrei un loc de parcare în București? 500 de euro şpagă și femeia de serviciu, din primărie, te ajută: "E o doamnă s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x