Antena Căutare

Colegii polițistului Bogdan Gigină i-au adus un omagiu impresionant, la doi ani de la moartea sa. Imagini emoționante de la mormântul tânărului. Mamei i s-a făcut rău și nu a putut participa!

Vineri s-au comemorat doi ani de când poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială lui Gabriel Oprea.

Vineri s-au comemorat doi ani de când poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială lui Gabriel Oprea.

În toată acest timp familia a aşteptat găsirea unui responsabil. Dosarul este în continuare la procurori. Colegii tânărului polițist i-au adus un omagiu și au depus coroane la mormântul său din Cimitirul Ghencea Militar.

La ceremonie a fost prezent doar tatăl lui Bogdan, alături de soția polițistului. Mama lui s-a simțit rău și nu a avut puterea să participe.

Agentul de poliţie Bogdan Gigină avea 28 de ani şi era angajatul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei de opt ani. În seara de 20 octombrie a anului 2015, Bogdan a fost desemnat să deschidă, cu motocicleta, coloana oficială a vicepremierului şi ministru al Afacerilor Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea.

Pe o ploaie măruntă, vizibilitate redusă şi cu o viteză de 84 km/h, spun procurorii, în zona Bulevardului Ştirbei Vodă, agentul a pierdut controlul motorului şi a căzut într-o groapă ce fusese săpată pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor.

VIDEO / Scene terifiante! Un bărbat de 50 de ani, călcat în picioare de propriul cal, la scurt timp după ce îl bătuse mi... Greu în România. Copiii se confruntă cu obezitatea, iar statul român este nepăsător. Nutriţia este opțională: "Este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x