Antena Căutare

Condiții de "5 stele" în trenurile din România! Zăpadă cât cuprinde și ninsoare ca-n povești: "Dacă nu-ți convine, du-te cu autocarul"

Da, ati citit bine! O imagine a starnit revolta in mediul online, dupa ce a fost raspandita de mai multe persoane, revoltate de situatia din trenurile din Romania. Se pare ca sezonul rece a venit cu zapada din plin... pentru calatori.

Da, aţi citit bine! O imagine a stârnit revolta în mediul online, după ce a fost răspândită de mai multe persoane, revoltate de situaţia din trenurile din România. Se pare că sezonul rece a venit cu zăpadă din plin... pentru călători.

"Trenul de Iasi-Timisoara va pleca din staţie de la linia a doua. Condiţii impecabile veți găsi la interior. Sunt condiţii ce reflecta viaţa din România anului 2017. P.S.: Poza chiar este făcută în acceleratul Iasi-Timisoara".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Navetiști dar şi români simpli, plătitori de taxe la stat, şi-au exprimat nemulţumirea faţă de condiţiile în care se călătoreşte.

"Și, când le spui oamenilor că o să depui o plângere la CFR, ei îți răspund, dacă nu-ți convine du-te cu autocarul", "Chiar aşa arata intre vagoane. Nu mai sunt bune garniturile, am mers şi eu cu o asemenea garnitură de tren", au scris aceştia.

500 de euro! Atât ar putea primi, de la stat, copiii născuţi după 9 februarie 2011... Capitala va fi măturată de vânt, anunță meteorologii! Rafale de 50 km/h și ninsori în București!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x