Antena Căutare

Copii terorizati! O invatatoare din Bucuresti, inregistrata in timp ce ii injura si ii ameninta pe elevi

O invatatoare din Bucuresti i-a lasat muti de uimire pe parintii care au descoperit cum le vorbeste copiilor. Dascalul nu se fereste sa-i jigneasca pe micutii de clasa intai, pe care ii are in grija. Ba chiar ii ameninta cu bataia si le spune ca ii arunca pe geam daca n-o asculta. Inregistrarile au aparut pe internet, iar Inspectoratul Scolar a declansat acum o ancheta.

Dialogurile dintre invatatoare si pusti ar fi fost inregistrate la Liceul Nicolae Iorga din Bucuresti, la clasa intai.

Uluiti de ceea ce au auzit pe inregistrari, parintii au venit la scoala sa ceara explicatii. O parte dintre ei iau in calcul chiar retragerea copiilor de la Liceul Iorga.

Invatatoarea vizata de inregistrari este Veronica Bereanda, un dascal cu peste 30 de ani de experienta.

Inspectoratul Scolar a cerut explicatii la sedinta convocata de conducerea liceului. Cel mai probabil marti invatatoarea va afla daca se va grabi sa iasa la pensie sau ramane, fara probleme, mai departe in invatamant.

Elevii din Gorj, campioni la chiulit! In doar doua saptamani, cataloagele s-au umplut cu peste 38.000 de absente!... EXCLUSIV! Drogurile legale, moarte sigura: Povestea unor tineri care-si traiesc viata "seringa cu seringa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x