Antena Căutare

Copii traumatizaţi de blestemele unei profesoare. Se întâmplă într-o şcoală din Constanţa

Părinţii, dar şi conducerea instituţiei spun că dascălul are grave probleme de comportament. Cu toate acestea, profesoara a refuzat un consult psihiatric. Elevii, îngroziţi de limbajul şi comportamentul agresiv al acesteia, se tem să mai meargă la şcoală. Mai mult, au şi înregistrat-o în timpul orelor când le povestea că are. un cuţit în poşetă pentru că se simte urmărită.

Părinţii, dar şi conducerea instituţiei spun că dascălul are grave probleme de comportament. Cu toate acestea, profesoara a refuzat un consult psihiatric. Elevii, îngroziţi de limbajul şi comportamentul agresiv al acesteia, se tem să mai meargă la şcoală.

Mai mult, au şi înregistrat-o în timpul orelor când le povestea că are un cuţit în poşetă pentru că se simte urmărită.

Cuvinte greu de suportat, chiar şi pentru un adult, au fost rostite de un dascăl la o şcoală din Constanţa, chiar în faţa unor copii de doar 6, 7 ani. Comportamentul profesoarei de engleză i-a îngrozit pe cei mici atât de tare încât au refuzat să mai meargă la şcoală.

Conducerea şcolii a primit peste 30 de reclamaţii din partea părinţilor. Le-a spus copiilor că are un cuţit la ea pentru că se simte urmărită şi ameninţată. A blestemat anumiţi colegi din şcoală, că vrea să-i vadă la doi metri sub pământ.

Profesoara a avut la dispoziţie 30 de zile pentru un consult la un medic psihiatru. A refuzat. Dacă profesoara nu va demonstra în faţa unei comisii, după o evaluare de specialitate, că este aptă să predea, directorul şcolii spune că aceasta va fi dacă afară. Inspectoratul şcolar din Constanţa s-a mai confruntat cu astfel de cazuri. A încheiat chiar şi un protocol cu Colegiul Psihologilor. Dar totul a rămas la nivel de proiect.

Este scandal imens în curtea Poliţiei Române, după apariţia unor informaţii potrivit cărora 10 persoane arestate prevent... Anunț CFR: Începând de astăzi, biletele se pot cumpăra online, cu cel puțin 6 ore înainte de plecarea trenului. Tipărire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x