Antena Căutare

"Corectule care ești! Du-te la biserică, tu ești prea corect". O șoferiță a blocat o bandă întreagă de circulație, pentru a vorbi cu "mami"

Ce se întâmplă când şoferiţele ies la plimbare cu bolidul din dotare? Blochează benzi intregik de circulaţie, primesc sute de claxoane şi sunt întrebate de sănătate de "nenea poliţistu'".

Ce se întâmplă când unele şoferiţe ies la plimbare cu bolidul din dotare? Blochează benzi intregi de circulaţie, primesc sute de claxoane şi sunt întrebate de sănătate de "nenea poliţistu'.

Acesta este şi cazul unei tinere domniţe din Cluj, care s-a gândit să-i dea un telefon mamei, fix în mijlocul traficului. Aşadar, s-a oprit în faţa Tribunalului, şi s-a pus pe bârfă. Cel puţin acesta a fost răspunsul tinerei, după ce un jurnalist de la clujjust.ro a luat-o la întrebări.

"Care e problema ta? Am vrut să o sun pe mama, să văd ce mi-a gătit la micul dejun (....) Care e problema ta că nu înţeleg? Corectule care eşti. Du-te la biserică, eşti prea corect!", a fost răspunsul şoferiţei, supărată foc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avertizare meteo pentru mai multe județe! Meterologii au emis cod galben... România s-a cutremurat! Un nou seism a avut loc în județul Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x