Antena Căutare

Cum arată fosta soţie a lui Elvis, la 71 de ani. Priscilla Presley, frumusețe veșnică

Pe data de 24 mai, Priscilla Presley a împlinit vârstă de 71 de ani, dar trecerea timpului nu i-a răpit acesteia frumusețea. Se pare că este într-o formă fizică excelentă. Priscilla Presley a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe operaţii estetice.

Pe data de 24 mai, Priscilla Presley a împlinit vârsta de 71 de ani, dar trecerea timpului nu i-a răpit acesteia frumusețea. Se pare că este într-o formă fizică excelentă.

Actrița a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe operaţii estetice, care i-au modificat trăsăturile naturale.

Priscilla a fost căsătorită cu Elvis Presley între anii 1967-1973. După moartea acestuia, şi-a continuat cariera de actriţă şi a intrat în afaceri.

Și-a petrecut copilăria la Austin, Texas, unde a urmat Del Valley Junior High School. Și-a terminat studiile universitare în 1963, iar în 1967 s-a căsătorit cu Elvis Presley, pe care-l cunoscuse la Wiesbaden, în Germania, când avea doar 15 ani. Mariajul lor a durat șase ani și împreună au avut o fiică, Lisa Marie, potrivit imdb.com.

După moartea artistului, Priscilla a rămas moștenitoarea unei averi imense, precum și a locuinței Graceland din Memphis. În anul 1982, a transformat această locuință în muzeu, atrăgând vizitatori din întreaga lume, potrivit agerpres.ro.

Ambițioasă și puternică, apărată de un nume inconfundabil, actrița nu a renunțat la carieră, acceptând numeroase roluri în seriale de televiziune la ABC și NBC. De asemenea, a filmat pentru celebrul serial ''Dallas'', în rolul Jennei Wade, pe care l-a interpretat timp de cinci ani (1983-1988).

În ciuda trecerii anilor, vedeta nu-și arată adevărata vârstă având o siluetă de invidiat și debordând de energie, aparițiile ei la diverse evenimente fiind așteptate cu mare interes.

Delia lanseaza online episodul cinci din show-ul Welcome to Deliria... Ooops, she did it again! Britney Spears, surprinsă la piscină! Cum arată artista care a avut variații galopante de greut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x