Antena Căutare

Cum arată „Satul de Vacanţă” din Mamaia! Clipul video face deja senzație, dar realitatea de la fața locului te pune pe gânduri!

Multă lume, voie bună şi un parc de distracţii uriaş pentru copii. Aşa arată, în cel mai nou clip de prezentare pentru „Satul de Vacanţă” din Mamaia.

Multă lume, voie bună şi un parc de distracţii uriaş pentru copii. Aşa arată, în cel mai nou clip de prezentare pentru „Satul de Vacanţă” din Mamaia.

Însă realitatea este diferită. Cine ajunge la mare nu găseşte strălucirea de pe internet.

Un sat de vacanţă ca în cele mai frumoase basme. Aşa prezintă Asociaţia Litoral-Delta Dunării această parte a staţiunii Mamaia. Multă culoare în reclamă, mai puţină, însă, şi în realitate.

La clipul de prezentare s-a muncit încă de anul trecut. Şi a costat 5 mii de euro în total. Iar dacă ne-am plimba în plin sezon turistic, poate am surprinde şi imaginile din filmuleţ, spun reprezentanţii asociaţiei.

Citește și:

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

L-a înghiţit pământul şi nu a mai avut scăpare! Un muncitor de 21 de ani din Vâlcea a murit în timp ce săpa la o fântână... Limba română, o probă cu capcane pentru elevii care au susținut Evaluarea Naţională!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x