Antena Căutare

Cum va fi vremea de FLORII. Meteorologii au dat publicităţii prognoza pe două săptămâni

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime ş i minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT
Până în 4 aprilie, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă , înregistrându-se, în medie, temperaturi maxime de 18...21 de grade şi minime de 5...8 grade. Apoi temperaturile vor marca o scădere accentuată , până la o medie de 13 grade a temperaturilor maxime și de 3 grade a minimelor nocturne. În doua săptămână vremea se va încălzi uşor, până la valori în jur de 18 grade ziua și aproximativ 6 grade noaptea. Ultimele două zile vor aduce o nouă scădere a valorilor termice. În jurul datei de 2 aprilie vor fi posibile, trecător, ploi izolate. Ulterior, în intervalul 4 – 6 aprilie, va ploua arii extinse. În a doua săptămână de prognoză , ploi slabe vor fi posibile aproape în fiecare zi.

Citește AICI prognoza pentru fiecare regiune în parte.

Carburanții se scumpesc cu circa 40 de bani pe litru de la 1 aprilie, după aplicarea accizei suplimentare de 7 eurocenți... 10 ani de la aderarea României la NATO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x