Antena Căutare

Cunoaște-ți viitorii traineri IMA!

Lista de traineri de la Intact Media Academy continuă. Astăzi îi vei cunoaște pe următorii traineri care îți vor împărtăși din experința lor și vor pune bazele jurnalistului din tine

Lista de traineri de la Intact Media Academy continuă. Astăzi îi vei cunoaște pe următorii traineri care îți vor împărtăși din experința lor și vor pune bazele jurnalistului din tine

Carmen Avram

La Intact Media Academy, Carmen îşi instruieşte cursanţii despre cum se realizează o anchetă TV şi cum să facă reportaje care să ţină publicul telespectator în faţa televizoarelor.

Apreciază ideile creative şi ia în considerare orice părere jurnalistică.

Carmen coordonează cea mai premiată echipă de jurnaliști din Romania - echipa În Premieră. Înainte de a urma o carieră în mass-media, Carmen a încercat mai multe meserii, de la inginer de drumuri, poduri şi căi ferate, până la profesor de matematică la Iaşi. Împreună cu o echipă de profesionişti, Carmen realizează pentru Antena 3 emisiunea de anchete şi reportaje „În premieră”, producţie foarte apreciata de publicul telespectator.

Cristi Brancu

Cristi va începe cursul prin a-ți face o introducere în presa mondenă, cea tabloidă și aspirațională, apoi va continua prin a-ți explica ce se întamplă în cadrul unui reality show sau a unui talk show și care sunt regulile de aur ale unui interviu live, cum să fii un paparazzi și care sunt limitele unei astfel de meserii, cât și cum să te păstrezi motivat ca jurnalist.

Cristi Brancu are 25 de ani de experiență în media. A realizat și moderat peste 200 de evenimente publice, lansând branduri precum Premiile VIP. A scris patru cărți, printre care prima carte-document despre presa mondenă în România, Vânătorii de staruri, în 1999. Emisiunile sale au atins recorduri de audiență pentru Antena 2, fiind și lideri naționali de audiență, performanță notabilă pentru un post de nișă.

Citește AICI despre ceilalți traineri IMA!

Daniel Osmanovici

Prin Intact Media Academy are ocazia de a împărtăși din meseria sa, din propriile teorii și expriențe. De la postură la tonul vorbirii, toate aceste detalii vor fi discutate în cadrul cursului de Prezentare meteo la cromă.

Întâmplarea a făcut ca în 2007 să fie cel ales pentru a prezenta rubrica meteo în cadrul unui nou proiect de televiziune. De atunci continuă să descopere că acest domeniu îţi poate rezerva surprize şi te pune la încercare în fiecare zi.

Sabina Iosub

De la Sabina vei învăța cum sa fii cel mai bun reporter: cum să iei interviuri, ce să faci și să nu faci, vei învăța cum să te comporți la o conferință de presă cu persoane din administrația locală/națională/internațională, cum să construiești o emisiune de la A la Z sau cum să faci role playing în cadrul unei emisiuni.

Sabina Iosub şi-a facut debutul în radio ca jurnalist la Radio București, a fost reporter de ştiri politice la Antena 1, corespondent la Parlament, iar acum prezintă emisiunea “Be EU” la Antena 3, o emisiune de informații, dialoguri despre beneficiile României ca stat membru al UE. Spune despre ea că este în continuare reporter, un reporter care face o emisiune.

Aurelian Ciocan

Fii sincer și spune-ne de câte ori nu te-ai bâlbâit, te-ai fâstâcit când a trebuit să vorbești în public sau ai zis ,,vroiam'' în loc de ,,voiam''? La cursurile de prezentator TV de la IMA, Aurelian îți va fi trainer și te va învăța cum să vorbești ca un adevărat profesionist.

Aurelian Ciocan este singurul profesor de dicţie ultra-specializat din România cu studii superioare aprofundate în dicţie, logopedie, actorie, comunicare şi psihologie. Aurelian a fost pregătit şi format de către respectata şi apreciata profesoară de dicţie Ileana Cârstea Simion și are o experienţă de peste opt ani ca profesor de dicţie şi trainer de media, el lucrând pentru cele mai mari trusturi de televiziune din România şi din Republica Moldova. În România lucrează pentru Intact Media Group (Antena 1 şi Antena 3).

Vino în echipă!

Înscrie-te la cursuri - http://www.intactmediaacademy.ro/prezentator-tv/

SEPTEMBRIE NEGRU. Atunci când scena se golește în 24 de ore blestemate!... Toți șoferii au dilema asta! Câţi kilometri mai poţi să mergi după ce se aprinde “becul de benzină”?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x