Antena Căutare

Cursuri online gratuite, pentru toți elevii din țară

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează cursuri online, gratuite.

Cursuri online gratuite, pentru toți elevii din țară
Elevii se pot înscrie la cursurile online gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Elevii din întreaga țară se pot înscrie, începând de ieri, la cursurile online gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Sunt aşteptaţi elevi interesați de astronomie, aritmetică mentală, biologie, gastronomie moleculară. De asemenea, în curricula educațională sunt și cursuri pentru pasionații de scenografie, scurt metraj, scenaristică, regie film, arte vizuale sau istorie și creație muzicală.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de scriere creativă, învățare rapidă și memorare creative sau arta conversației. Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, și zona de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine, ccopiii putând opta pentru cursuri de limba greacă.

Scopul acestui program național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor elevi dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților elevilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile au loc în perioada 6-26 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Calendar Evaluare Națională 2022. Când se vor desfășura examenele pentru absolvenții de clasa a VIII-a... Masca de protecție, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor. Totul despre începerea anului școlar 2021-20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x