Antena Căutare

Daniel Piechnick are 41 de ani și n-a avut niciodată relații intime. Care e cerința „specială” pe care o are în privința femeilor

Daniel Piechnick susține că nu a avut niciodată relații intime și caută un lucru specific la viitoarea lui parteneră. Iată despre ce este vorba.

Poza generala cuplu fericit
Daniel Piechnick are 41 de ani și n-a avut niciodată relații intime. Care e cerința „specială” pe care o are în privința femeilor | Shutterstock

Daily Star a relatat povestea lui Daniel și de ce a ales să nu aibă nicio legătură amoroasă cu nicio femeie până la această vârstă.

Daniel Piechnick are 41 de ani și n-a avut niciodată relații intime. Care e cerința „specială” pe care o are în privința femeilor

Daniel Piechnick are 41 de ani, provine din Adelaide, Australia, și susține că este virgin. Acesta și-a făcut un website ca să își caute iubirea, a relatat Daily Star, dar are o cerință specifică de la cea care ar urma să îi fie parteneră.

În 2016, Daniel și-a făcut un site pe care l-a numit: "Bărbatul singur din Adelaide". De atunci, a făcut tot posibilul să aducă numeroase femei singure pe acel site, dar nu a reușit nici în ziua de azi să își găsească pe cineva.

Daniel spune că nu cere mult de la viitoarea lui iubită. Își dorește, de fapt, un singur lucru: să nu aibă nici ea pic de experiență în relațiile intime, exact așa cum nu are nici el.

Într-un filmuleț urcat pe site-ul lui web, Daniel explică faptul că își dorește ca partenera lui să se fi focusat pe carieră până acum și „să se fi păstrat” pentru bărbatul potrivit, la „momentul potrivit”. Daniel este totodată conștient că cele mai multe femei din ziua de azi nu mai fac acest lucru, dar cu toate acestea este dispus să mai aștepte. El speră să își întâlnească sufletul pereche cu care să facă „totul, chiar de la bun început”, așa cum a declarat acesta.

Pe lângă acea cerință „specială” pe care o are, Daniel și-ar mai dori ca viitoarea iubită, prima lui parteneră, să fie „educată și informată, și să își dorească să se conecteze la un nivel superior, intelectual”. Nu contează vârsta.

Bărbatul de 41 de ani a mai spus: „Dacă îi mai place să vorbească despre filosofie, literatură, știință sau orice alt domeniu academic, cu atât mai bine”.

Au fost destui internauți până acum care i-au lăsat mesaje în Inbox lui Daniel, iar părerile legate de povestea lui sunt împărțite. Unii dintre ei sunt de acord cu cerințele lui și cu faptul că a fost dispus să aștepte atât de mult ca să își întâlnească iubirea.

Pe de altă parte, însă, au fost și oameni care l-au criticat pentru felul cum gândește și pentru cum alege să își trăiască viața, dar mai ales, pentru faptul că vine cu așa „pretenții” de la o femeie.

Un alt bărbat a scris: „Am început să ies la întâlniri cu o femeie când aveam 30 de ani. A fost prima și ultima femeie din viața mea. Suntem căsătoriți de mai bine de un deceniu. Nu am fost primul bărbat din viața ei, dar trebuia să iau o decizie atunci și parcă mă imaginam îmbătrânind singur dacă rămâneam blocat în viziunea mea de atunci, să găsesc o femeie virgină. Când mă uit înapoi, chiar nu regret decizia luată”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Purtarea măștii de protecție redevine obligatorie în spațiile publice deschise. Anunțul Ministerului Sănătății... Dawson McMahon, un copil de 7 ani, pescuia când un aligator apărut de nicăieri i-a smuls captura și i-a tras undița în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x