Antena Căutare

De 1 Mai, unele ZODII vor avea parte de GHINION! Horoscopul acesta îți spune de ce să te ferești!

De 1 Mai, toată lumea va încercă să aibă parte de o zi cât mai bună. Totuși, astrele au alte planuri pentru unele dintre zodii.

De 1 Mai, toată lumea va încercă să aibă parte de o zi cât mai bună. Totuși, astrele au alte planuri pentru unele dintre zodii.

Berbec

Ziua de 1 Mai este o zi nefastă pentru nativii din această zodie. Planurile nu coincid cu ceea ce va propuneţi, iar în cursul zilei o veste neaşteptată se va ivi. Va aflaţi între două lucruri extrem de importante, iar alegerea pe care o veţi lua va avea consecinţe pe termen lung.

Taur

Veţi întâmpina provocări pe tot parcursul zilei care va vor pune în situaţii delicate. Este o zi prielnică pentru schimbări majore, mai ales în zona profesională. Este o zi favorabilă pentru a sărbători un eveniment important.

Gemeni

Începutul zilei va aduce o veste mai puţin bună pe plan profesional. Nu va descurajaţi pentru că a două jumătate a zilei anunţă câştig de bani, pe care îi veţi investi în ceva ce va doreaţi de mult.

Rac

Aţi realizat problemele din timp, astfel încât începând de astăzi toate lucrurile se vor rezolva de la sine. Aveţi parte de plimbări în a două jumătate a zilei care va vor face ziua mai frumoasă.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Atenție MAXIMĂ, ȘOFERI! Ce anunț a făcut Poliția Română în urmă cu puțin timp! Trebuie să știi asta!... Leii au nevoie de sfaturi în relaţie! Horoscopul de weekend, 2-3 mai 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x