Antena Căutare

Decizia pe care GUVERNUL a luat-o de URGENŢĂ! Ce se întâmplă cu POLIŢIŞTII ROMÂNI

Au protestat, iar Guvernul a emis o Ordonanţă de Urgenţă pentru a rezolva cât mai rapid problemele

"Revendicările de la mitingul poliţiştilor locali afiliaţi la Pro Lex s-au soluţionat favorabil, prin emiterea unei ordonanţe de urgenţă şi a unei hotărâri de Guvern privind aplicarea unitară normei de hrană pentru întreg personalul Poliţiei Locale, pe zile calendaristice şi pe zile lucrate", potrivit unui comunicat Pro Lex.

Astfel, norma de hrană va fi acordată întregului personal al Poliţiei Locale în aceleaşi condiţii cu poliţiştii şi militarii.

Conform Pro Lex, pentru 80 la sută dintre poliţiştii locali, acordarea normei de hrană reprezintă, practic, o dublare a salariului, de la 700 la 1.400 lei, după cum scrie şi Libertatea.

La jumătatea lunii februarie, aproximativ 500 de de poliţişti locali, majoritatea având pe faţă măşti Anonymous, au protestat în Piaţa Constituţiei din Capitală, nemulţumiţi de intenţia guvernanţilor de a reduce cu aproape o jumătate alocaţia pentru norma de hrană.

Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte! Cum să faci corect curăţenie generală? Cele mai bune SFATURI... ”Sport Spirit”, ”Gambrinusul” presei sportive, a ars. Îl ajutăm să renască din propria-i cenușă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x