Antena Căutare

Declarațiile șocante al vecinului care l-a găsit pe fratele lui Mirel Rădoi: „Încerca să se miște, dar nu putea”

Fratele lui Mirel Rădoi ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Vecinul care l-a găsit pe fratele lui Mirel Rădoi susține că a auzit o bubuitură, iar apoi l-a văzut pe acesta întins pe jos: „Încerca să se miște, dar nu putea”.

Declarațiile șocante al vecinului care l-a găsit pe fratele lui Mirel Rădoi: „Încerca să se miște, dar nu putea”
mirel radoi, frate

Fratele lui Mirel Rădoi ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Vecinul care l-a găsit pe fratele lui Mirel Rădoi susține că a auzit o bubuitură, iar apoi l-a văzut pe acesta întins pe jos: „Încerca să se miște, dar nu putea”.

Vecinii fratelui lui Mirel Rădoi sunt șocați de gestul bărbatului. Cel care l-a văzut imediat după ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului spune că famiia Rădoi era una liniștită, care nu avea conflicte cu nimeni.

„Ne înțelegeam foarte bine. Era un vecin bun, nu se certa cu nimeni.”

În momentul în care fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj, vecinul susșine că a auzit o bubuitură puternică. Alertat, s-a uitat pe geam și a l-a văzut pe bărbat, întins pe jos.

„Eram în bucătărie și am auzit o bufnitură jos. Când am deschis, l-am văzut pe el, jos. Am sunat imediat la 112.”

FRATELE LUI MIREL RĂDOI S-A ARUNCAT DE LA ETAJ

Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin, după o ceartă cu nevasta sa. Echipajele de urgență au intervenit rapid, transportându-l la spital.

Conform declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Spitalului Drobeta Turnu Severin, Cristian Jianu, fratele lui Mirel Rădoi se află într-o stare gravă.

sursa: antenastars.ro

De apreciat! Un tânăr cu suflet mare își dedică timpul pentru a transforma anvelopele vechi în pătuțuri pentru animalele... Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră despre medicul fals! Ce spun pacientele care au sunat la linia special înfiinţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x