Antena Căutare

Doi ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Interviu zguduitor cu tatăl său: ”Venim și vorbim cu copilul nostru aproape în fiecare zi”

A trecut doi ani de când poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială lui Gabriel Oprea, perioadă în care familia a aşteptat găsirea unui responsabil.

A trecut doi ani de când poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială lui Gabriel Oprea, perioadă în care familia a aşteptat găsirea unui responsabil.

„Familia și-l amintește cu drag. Venim și vorbim cu copilul nostru aproape în fiecare zi. A fost un om bun, blând și mereu zâmbitor”, a spus Cornel Gigină, tatăl lui Bogdan Gigină, într-un interviu pentru Antena 3.

„Îmi aduc aminte când era copil, Bogdan mă întreba unde mă duc. La serviciu, sunt polițist. Zicea: tati, și eu mă fac polițist ca tine. Au trecut anii și Bogdan s-a făcut polițist, am fost coleg cu el. Îmi aduc aminte că era un copil care a iubit această meserie. O făcea cu credință, era bun, drept, cinstit.

Nu putem să fim în continuare batjocoriți și așteptăm să se facă dreptate. Avem credință că instituțiile statului își vor face datoria. Copilul meu a fost forțat să lucreze peste program. Am primit reproșuri că s-a dus pentru bani, dar la vremea aceea nu se plătea niciun ban”, a mai spus tatăl îndurerat.

În seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul.

Agentul de poliţie Bogdan Gigină avea 28 de ani.

Sursa: Antena 3

Șocant! Și-a bătut calul, iar acesta s-a răzbunat! Un bărbat din Botoșani a fost călcat și mușcat de animalul pe care l-... Horoscopul zilei 21/10/2017. Nativii din zodia Berbec vor avea parte de venituri în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x