Antena Căutare

Doi copii din Brăila, ademeniți de un bărbat, departe de ochii lumii. Le-a promis un telefon mobil, dacă vin cu el, și a început să-i mângâie în zonele intime

Doi copii din Brăila au căzut pradă unui bărbat de 36 de ani, din Brăila, care le-a promis câte un telefon mobil, dacă pleacă alături de el. Întâmplarea a avut loc luni seară, când cei doi copii de 9 și 11 ani se jucau în curtea interioară a unui bloc din cartierul brăilean Obor.

Doi copii din Brăila au căzut pradă unui bărbat de 36 de ani, din Brăila, care le-a promis câte un telefon mobil, dacă pleacă alături de el. Întâmplarea a avut loc luni seară, când cei doi copii de 9 și 11 ani se jucau în curtea interioară a unui bloc din cartierul brăilean Obor.

Ajunși într-un loc izolat, ferit de ochii trecătorilor, bărbatul l-a pipăit în zonele intime pe unul dintre copii. Speriați, aceștia au fugit, înainte ca lucrurile să avanseze. Unul dintre băieți i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar femeia a anunțat, de urgență, autoritățile.

Polițiștii brăileni fac apel la populație să semnaleze orice caz de genul celui petrecut aseară, întrucât copiii pot rămâne cu sechele, în urma unor astfel de situații.

Românul împușcat în atacul din Las Vegas a ieşit de la Terapie Intensivă. Primele imagini cu tânărul care a învins moart... Doi copii ai familiei dispărute în Dunăre: „Să-i văd ÎN VIAȚĂ, să ajung la ei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x