Antena Căutare

Două cutremure au zguduit România sâmbătă dimineața! Ce au anunțat specialiștii la scurt timp de la producerea seismelor

România s-a cutremurat de două ori în dimineața de 14 octombrie, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). 

România s-a cutremurat de două ori în dimineața de 14 octombrie, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cele două seisme au avut loc sâmbătă dimineață, la ora 3:38 și, respectiv, 5:33 în județul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Cutremurele au avut o magnitudine de 3,1 și 2,3 grade pe scara Richter

Primul seism, de 3,1 grade pe Richter, s-a produs la adâncimea de 128,5 kilometri. Cele mai apropiate localități de epicentru au fost: Nehoiu (31 kilometri), Covasna (50 kilometri), Buzău (52 kilometri), Mizil (58 kilometri), Întorsura Buzăului (58 kilometri).

Cel de-al doilea cutremur, de 2,3 grade, a avut loc la o adâncime de 139,8 kilometri, în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (6 kilometri), Mizil (41 kilometri), Vălenii de Munte (42 kilometri), Urlați (44 kilometri), Întorsura Buzăului (45 kilometri).

Vestea anului pentru creștinii din întreaga lume! S-a descoperit locul în care se găsește cel mai îndrăgit Sfânt!

În acest an, cel mai mare seism s-a înregistrat pe data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, fiind resimțit și la București.

În 2016, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, și celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

Sursa: Agerpres

Horoscopul zilei nu aduce vești bune! Unele zodii au probleme mari azi!... Incendiu puternic la un depozit de vopseluri și mase plastice din Vaslui! FOTO de la locul incidentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x