Antena Căutare

Două zodii au noroc cu carul sâmbătă și primesc vești colosale! Ce anunță horoscopul zilei de 16 decembrie!

După o săptămână extrem de grea pentru multe dintre zodii, ziua de 16 decembrie vine cu un horoscop plin de surprize pentru mulți nativi!

Două zodii au noroc cu carul sâmbătă și primesc vești colosale! Ce anunță horoscopul zilei de 16 decembrie! Galerie
horoscop 16 decembrie 2017

După o săptămână extrem de grea pentru multe dintre zodii, ziua de 16 decembrie vine cu un horoscop plin de surprize pentru mulți nativi!

Urmează o zi de sâmbătă extrem de plăcută pentru nativii zodiei berbec. Horoscopul zilei de 16 decembrie le-a pregătit o seară extrem de plăcută alături de prieteni și persoane dragi. Weekendul acesta ai putea primi vești noi sau te-ai putea decide cine îți merită atenția și cine nu.

Chiar dacă nu stau bine în plan financiar, taurii încep odată cu ziua de 16 decembrie să nu mai facă o risipă atât de mare la capitolul bani.

Gemenii au parte de un final de săptămână extrem de interesant, fiindcă horoscopul zilei de 16 decembrie le anunță debutul unei perioade cu mult noroc, atât la locul de muncă, dar și în plan amoros!

Ce mai anunță horoscopul zilei de 16 decembrie 2017?

Chiar dacă sunt înconjurați de multă tensiune sâmbătă aceasta, pe 16 decembrie, racii trebuie să facă față diferitelor provocări și să te ridici. Nu strică să te relaxezi puțin și să încerci să te detașezi de orice problemă.

Pentru cei din zodia fecioară, horoscopul anunță o zi de sâmbătă extrem de agitată. Treburile parcă nu se mai termină. Bunăvoința și răbdarea te vor ajuta să depășești orice.

Acestea sunt cele mai bune femei din horoscop! Ai face orice ca să le ai în viața ta!

Leii au parte de o zi dificilă, fiindcă se lasă cu tensiuni în cuplu sau în viața familială. Atenție, însă! Orice sfârșit poate să fie, de fapt, un nou început, cu totul și cu totul special.

16 decembrie este o zi solicitantă pentru balanțe, căci toată ziua vor fi stresate de miile de gânduri pe care le au. Se consumă mult, suferă și asta o să le sece de energie la finalul zilei pe balanțe.

Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!

Scorpioni sunt sfătuiți de horoscopul zilei de 16 decembrie să fie atenți, căci s-ar putea să-i lovească norocul la capitolul bani! Nu se știe niciodată de unde apare o veste excelentă!

Pentru cei din zodia săgetător este o zi de sâmbătă extrem de importantă, fiindcă vor primi vești de la vei dragi. De asemenea, săgetătorii pot rezolva anumite probleme din trecut.

Capricornii sunt împrăștiați și cu greu își pot face ordine în gânduri în ziua de sâmbătă, 16 decembrie. Nu ar strica o atenție suplimentară la sănătate.

Secretul criminalei de la metrou a ieșit la iveală! Detaliile sunt cutremurătoare!

Vărsătorii sunt puși pe schimbări și asta îi face să renunțe la prieteni sau la locuri de muncă, dar acest lucru poate fi începutul unei noi aventuri.

Peștii au parte de un weekend agitat, fiindcă nu se pot decide pe niciun subiect. Cu greu își vor găsi locul.

Sursa: astrocafe.ro

Moment extrem de emoționant la catafalcul regelui Mihai! Cine este bătrânul care i-a făcut pe toți să lăcrimeze... Moarte misterioasă a unei tinere românce în Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x