Antena Căutare

Dreptate cu pumnii: O mama batausa a bagat o eleva in spital

Decat sa-si planga fata, mai bine ii bate ea pe ei! E dreptatea salbatica a unei mame de 40 de ani, care a intrat in clasa, in timpul orei de curs, si a batut o eleva pana cand a bagat-o in spital. Corectia aplicata de femeie a avut loc chiar intr-un liceu din Capitala si a pornit de la un conflict copilaresc intre fiica agresoarei si o colega de clasa. Pentru lectia de bataie, mama batausa a fost ridicata de politisti.

Saptamana trecuta, fata batuta si fiica agresoarei au avut o mica rafuiala la scoala, in timpul orei de sport. Cele doua fete s-au inchis intr-o clasa si s-au paruit din cauza unui baiat. Cand fiica agresoarei a ajuns acasa plina de vanatai insa, mama acesteia s-a infuriat si a hotarat sa faca dreptate, mergand la scoala.

"Doi parinti ai unei eleve au rugat sa fie condusi la cancelarie pentru ca vor sa discute cu un profesor (...) Femeia intrat pe neasteptate intr-o clasa, s-a indreptat exact catre aceasta eleva", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Iar mama fetei batute a povestit ca "a sunat o colega de-a ei si eu am auzit-o pe fiica mea care urla: Mami, ajuta-ma ca ma omoara!".

In final, eleva de 15 ani a plecat de la scoala cu salvarea. Iar mama batausa a plecat linistita acasa, de unde a fost ridicata de politie. Astazi, judecatorul a iertat-o pe femeia agresoare, respingand cererea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Dar femeia este cercetata penal, in continuare, si risca pana la 5 ani de inchisoare.

Romania, din nou pe lista rusinii: Cel mai rapid tren din Europa circula la noi in tara cu viteza unui personal... Tentativa de suicid! Suparat ca este cercetat pentru furt, un barbat s-a aruncat intr-o fantana secata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x