Antena Căutare

Ai carte, ai parte! Elevii din București cu media generală 10, premiați cu 1.000 de lei! Câți bani vor primi cei cu medii mai mici

Elevii din București care obţin media generală 10 vor primi premii în cuantum de 1.000 de lei, iar cei cu media generală cuprinsă între 9,5 şi 9,99, dar şi cu nota zece la purtare, vor beneficia de premii de 400 lei.

Elevii din București care obţin media generală 10 vor primi premii în cuantum de 1.000 de lei, iar cei cu media generală cuprinsă între 9,5 şi 9,99, dar şi cu nota zece la purtare, vor beneficia de premii de 400 lei.

Aceste premii vor fi acordate după ce în şedinţa de joi Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat un proiect de hotărâre în acest sens, potrivit Agerpres.

Conform proiectului adoptat, elevii cu media generală între 8,5 şi 9,49 şi nota 10 la purtare vor beneficia de un premiu de 300 de lei.

Premiile Primăriei Capitalei pentru merite deosebite se vor acorda elevilor din învăţământul primar, gimnazial, liceal sau profesional.

Totodată, se vor acorda Premiile Primăriei Capitalei pentru performanţă, în cuantum de 600 de lei fiecare. Aceste granturi vor fi oferite pentru premierea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor şcolare sau în domeniul incluziunii.

Granturile pentru premierea unităţilor de învăţământ cu rezultate deosebite în domeniul incluziunii pot fi accesate printr-un apel necompetitiv, pentru acoperirea nevoilor specifice din plan educaţional, material şi comunitar.

„Incluziunea se referă la o altă manieră de abordare a educaţiei pentru toţi, iar şcoala incluzivă facilitează accesul tuturor la o educaţie de calitate printr-o serie de activităţi al căror centru este elevul", potrivit raportului de specialitate.

Cum va fi vremea. După furtuna de aseară, urmează o nouă repriză: Cod portocaliu de inundaţii... EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Ce a putut să-i treacă prin cap. Cum a intrat un elev LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Profesorii l-au E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x