Antena Căutare

ENDURO ATV Season Closing Party (P)

Sâmbata, 13 noiembrie, Clubul „Extrem Caras-Severin” a organizat o întâlnire amicală a pasionaților de off road sub forma unui party de închidere de sezon. Riderii prezenți au avut parte de concursuri și premii surpriză, iar distracția a fost nelipsită. Evenimentul a fost sponsorizat de ATH MOTO.

ENDURO ATV Season Closing Party (P) Galerie
ENDURO ATV Season Closing Party

Super ieșirea de închidere de sezon a inclus un traseu de dificultate ușoară care s-a întins pe aproximativ 50 km. Piloții de ATV-uri și-au putut demonstra aptitudinile de riding participând la trei provocări: BLIND RACE, DRAG RACE și BACKSTROKE RACE. Atenția și agilitatea riderilor au fost răsplătite cu premii și diplome de participare. Singurele cerințe au fost voia bună și purtarea echipamentelor de protecție corespunzătoare, cu respectarea restricțiilor impuse de Covid-19.

Chiar dacă s-a încheiat sezonul competițional, pasionații de sporturi extreme sau de călătorii relaxante în off-road de-abia așteaptă venirea iernii, când zăpada le va oferi alte peisaje și satisfacții.

(P) Plănuiți schimbări anul acesta? Cutii poștale noi, la comandă sau nu, găsiți la cutiipostale.ro... Se scumpește carnea de porc, de Crăciun. Ce preț va avea un kilogram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x